She brought me gasoline su zagrebački autorski blues/roots/americana bend. U travnju 2016. godine snimaju dupli singl “Pathway” i “Soul Made in China” čiju objavu su popratili domaći, regionalni i europski muzički portali, a britanski portal Maximum Volume Music ih je tim povodom izabrao za bend dana. U rujnu 2018. godine snimaju singl „Sometimes trouble comes“ s kojim su bili nominirani za singl tjedna u rubrici „Ispod pulta“ Muzike.hr, zavrtili se na radio stanicama te dospjeli na prvo mjesto top-liste Cenera na Radiju 101.

Značaj She brought me gasoline za scenu potvrđen je izborom od strane publike i žirija za nastup na Open Air festivalu Filozofskog fakulteta u Zagrebu 2018., zatim odabirom za otvaranje Sugar Cube Blues Festa 2018., te nastupom u emisiji Hrvatske televizije „Daj pet“. Pored toga, nastupali su u Močvari, KSFF-u, Kulturnom centru Mesnička, Medici, Vintage Industrial Baru i dr.

She brought me gasoline u prosincu 2018. snimaju novi singl naziva „Hole in the soul“ koji je izabran za singl tjedna na portalu Ziher.hr.

Bend čine Kristijan (vokal, bendžo, usna harmonika), Žac (gitara), Vjeko (bas) i Markan (bubanj).

Foto: Doringo

Važniji koncerti: